Zion Serafina


Olen Zion Serafina. Oululainen nainen, äiti ja elämän ikuinen ihastelija. Työskentelen intuitiivisena parantajana, näkijänä, äänihoitajana ja henkisenä auttajana. Elämäni polku on valmistanut minua tähän tehtävääni, jota nyt toteutan. Toteutan tehtävääni suurella kiitollisuudella ja ilolla.

Sydämen asia minulle on saada sinut oivaltamaan se valtava potentiaali, joka sisälläsi uinuu. Työni yksi tärkein asia on auttaa sinua avautumaan rakkauden parantavalle voimalle. Mielestäni parantajan tehtävä on myös havahduttaa asiakasta löytämään oma sisäinen parantaja. Meillä on kyky parantaa itsemme, niin mentaalisella-fyysisellä- kuin sielullisella tasolla.

Koen tehtäväkseni muistuttaa myös sinua omasta luomisvoimastasi ja oman elämän haltuunotosta. Niinkauan, kun kannamme kaunaa, anteeksiantamattomuutta ja uhrimentaliteettia, olemme jumissa egomielen tasolla. Ohjaan sinut lempeästi anteeksiantoon, armoon ja sitä kautta vapauteen, pyyteettömään rakkauteen.

Luontoyhteys on minulle tärkeä voimavara. Luonnossa pääsen aina yhöä syvemmin aitoon läsnäoloon. Työssäni jokainen päivä on erilainen, niinkuin jokainen kohtaaminen asiakkaan kanssakin.

Teen erilaisia energiahoitoja, rumpu-ja äänihoitoja, konsultaatioita, tulkintoja, kursseja ja valmennuksia. Tulen tilauksesta kotiisi myös ryhmätilaisuuksiin. Teen myös kanavoituja hoitavia meditaatioäänitteitä tilauksesta.

Tärkein päämäärä mielestäni elämässä on oppia olemaan läsnä hetkessä. Kun emme enää roiku menneessä, emmekä haikaile huomista, olemme päässeet ainoaan olemassaolevaan nyt-hetkeen. Tällöin elämme harmoniassa maailmankaikkeuden kanssa ja elämästä tulee taianomainen seikkailu. Hetkessä eläen meidän on helppo kokea kiitollisuutta ja elää sydän auki sallien itsemme virrata elämän virran mukana.