Hoidot ja valmennukset

Mikäli et löydä sopivaa aikaa, niin soittele p.p. 0403533116
Rumpu/ääniparannushoito 50€ 30min, 65€ 60min
Rumpu/ääniparannushoito on hyvin rentouttava ja eheyttävä hoito, jossa äänen värähtelyt menevät solutasolle saakka. Rummutuksen lisäksi käytän omaa ääntäni. Lähihoitona tai äänitallenteena sähköpostiin.

Äänihoito  50€ 30min, 65€ 60min
Äänihoito jossa äänimaljat, koshi, rumpu ja laulu, on hyvin rentouttava ja läsnäoloon palauttava hoito. Pääset sukeltamaan omaan sielunmaisemaasi äänen värähtelyn hoitaessa ja rauhoittaessa sinua. Lähihoitona tai äänitallenteena sähköpostiin. Myös ryhmille, kysy tarjous

Sekhem- mestarihoito 30 min 50€, 60 min 65€
Tässä hoidossa voimme käyttää lisänä myös psyykkistä kirurgiaa. Tästä keskustellaan aina asiakkaan kanssa etukäteen.

Maadoitushoito 50€ 30 min, 60 min 65€
Tässä hoidossa keskitymme maadoituksen vahvistamiseen. Puhdistetaan juurichakra, maatähtichakra sekä sen alapuolella sijaitseva onkalochakra. Tullaan vahvasti omaan kehoon ja juurrutaan äitimaan yhteyteen. Avataan myös sydänyhteyttä Gaian kanssa.

Intuitiivinen energiahoito 50€ 30min, 65€ 60min, 90€ 90 min
Hoidossa hoitava ja puhdistava energia virtaa juuri niihin asioihin, mitä sinä tarvitset tässä hetkessä.  90 min hoito sisältää hoidon, keskustelun ja ohjauksen.

Kundalinireikihoito 50€ 30 min, 65€ 60min
Kundalini reiki on todella tehokas ja kokonaisvaltainen energiahoitomuoto, joka hoitaa samanaikaisesti meneisyyttä, tulevaisuutta ja nykyhetkeä. Kundalini Reiki energia hoitaa fyysistä, henkistä, eteeristä sekä sieluntasoja.

Energiapuhdistushoito 50€ 30min, 65€ 60min
Tässä hoidossa puhdistetaan energiakenttäsi, käydään läpi chakrat ja eheytetään ja kirkastetaan koko olemuksesi.

Valokielihoidot/aktivaatiot 50€ 30min, 65€ 60min
Valokielihoidossa puhdistetaan, hoidetaan sekä avataan sisälläsi olevaa viisautta .  Aktivaatioissa aktivoidaan sinun sisälläsi uinuvaa viisautta. Lähihoitona tai videotallenteena .

Sisäisen lapsen hoito 50€ 30min, 65€ 60min
Tässä hoidossa keskityn sisäiseen lapsiosaasi ja tuon sitä hoitoa ja eheytystä, mitä sinun sisäinen lapsesi tarvitsee tässä hetkessä.

Rakkaushoito 50€ 30min, 65€ 60min
Rakkaushoito on oikea rakkaudenenergiassa kylpemishoito. Tässä hoidossa keskitymme vahvistamaan sydäntäsi, avaamaan sitä yhä vahvemmin rakkaudelle. Vahvistetaan rakkauden voimaa sisälläsi.

Kultaisen säteen Sekhem- energiahoito 50€/kerta tai kolmen kerran sarjahoito 120€
Kultaisen säteen sekhem kuuluu tulienergiaan. Hoitomuoto on voimakkaasti puhdistava ja maadoittava kosminen Sekhem-energia on vahvempaa kuin enemmän maanpiirin energioihin nojaava Reiki. Sekhem-energian vaikutus ulottuu eheyttävästi ja tasapainottavasti kaikille olemuksemme tasoille – kehon, mielen, tunne- ja mentaalikehon sekä sielun ja hengen tasoille.

Kohtuhoito 50€ 30min, 65€ 60min
Tässä hoidossa puhdistetaan kohdun alue, sakraalichakra sekä sydänchakraa. Hoito on hyvin puhdistava ja vapauttava.

Henkinen valmennuspaketti henkilökohtaisesti asiakkaalle räätälöitynä 177€
Tässä valmennuksessa annan sinulle työkaluja kohti selkeämpää ja vapaampaa elämää ja olemista. Sisältää: alkukeskustelun puhelimitse, 2 kirjallista materiaalia, energiahoito, ohjattu meditaatioäänite sinulle kanavoituna, rumpu/äänihoitoäänite.

* Meditaatiot, visualisaatiot, ääniparannushoidot, rentoutushoidot, valokielihoidot/aktivaatiot, äänihoidot myös äänitallenteena/videituna, hinta palvelun mukaan, kysy lisää!

*Ryhmähoitoja

Kodin/tilojen puhdistukset, hinta tilanteen mukaan 
Voit tilata minut kotiisi/ muuhun tilaan puhdistamaan energiat ja siunaamaan tilan. Käytän puhdistuksissa rumpuani. Onnistuu myös kaukopuhdistuksena.

Yksilölliset räätälöidyt hoidot ja hoitopaketit, hinta tilanteen mukaan

Konsultaatiot, tukea ja ohjausta henkiselle polulle 50€, 30min 70€ 60min 
Käymme puhelimitse läpi niitä asioita, joihin toivot ohjausta tai näkökulmaa ja löydämme yhdessä ratkaisuita elämän solmukohtiin

Ohjatut illat ryhmille, mm. äänihoito/rentoutus, ohjatut meditaatiot jne.

Kysy tarjous!

Teen hoidot Valon Vintissä, Ketokatu 8 sekä kaukohoitona.

Hinnat sisältävät alv 24%.

OmaVoima -valmennus

Uusi palveluni on henkilökohtainen OmaVoima -valmennus,  joka tapahtuu kotonani kahtena perättäisenä päivänä 3h/pv, yhteensä 6h. Tässä valmennuksessa yhdistän kaikkea osaamistani ja käymme yhdessä läpi sinun tarpeitasi ja toiveitasi ja rakennan valmennuksen aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Yhdistän tässä palvelussa seremoniatyöskentelyä, shamanistista työskentelyä, konsultaatiota/keskustelua, äänihoitoa, energiahoitoa, tunnepuolen prosessointia.
Valmennus auttaa sinua näkemään omat ajatus-tunne-käytösmallit, jotka vapauttamalla tulet tietoiseksi omasta rajattomasta potentiaalistasi ja valjastat luomisvoimasi käyttöösi. OmaVoima -valmennuksen hinta on 333€. Tämä paketti varataan aina joko puhelimitse tai sähköpostilla. Varaukset ensi vuoden 2021 puolella p. 0403533116 tai pirittapinola@gmail.com
Tervetuloa matkalle itseesi ja omaan voimaan!