Sunnuntai, Toukokuu 9, 2021, 07:47 | Ei kommentteja »

Mikäs se parantajan tehtävä oikein on? Voinko mennä vain hänen luokseen ja hän kuin nappia painamalla ottaa kipuni ja kärsimykseni pois?!

Parantajan tehtäviin kuuluu auttaa sinua auttamaan itseäsi. Herättää sisäinen parantajasi ja löytää syy-seuraus-yhteydet. Jokainen kipu, kolotus, tunnetaakka, sairaus on opettamassa jotain ja mitä hyötyisit siitä, jos nuo kivut vain katoaisi ja ne tärkeät opit jäisi oppimatta.

Ei ole kenenkään edun mukaista viedä toisen oppiläksyjä pois, siinä tehdään enemmän haittaa kuin hyötyä.

Parantaja siis auttaa sinua näkemään kipusi syyn, kärsimyksesi alkulähteen. Hän opastaa kuuntelemaan sisintäsi, kohtaamaan varjosi. Parantaja auttaa alulle prosessin, jonka tarkoitus on kytkeytyä sisäiseen parantajaasi ja oppia kuuntelemaan ja tuntemaan itseäsi syvemmiltä tasoilta, jotta voit parantaa itsesi. Parantaja voi myös triggeröidä sinua vastauksillaan ja metodeillaan, sillä jos lähdit hakemaan valmista parannusta ilman, että sinun itse tarvisi tehdä mitään, voi pettymys olla suuri. Tämä lieneekin iso syy siihen, miksi parantajia on parjattu ja parjataan yhä huijareiksi.

Jokaisella ihmisellä on oma käsityksensä parantajista ja parantamisesta. Parantajia on yhtä monenlaisia kuin on ihmisiäkin. Meissä jokaisessa on sisäinen parantaja ja jokaisella on kyky ja viisaus lopulta parantaa itsensä. Jos ihminen ohjautuu paranemisen polulle, hänelle tuodaan erilaisia työkaluja ja myös hyvin moni ohjautuu jossain vaiheessa parantajan pakeille.

Parantaja voi myös kieltäytyä tarjoamasta apua, sillä joskus se on parasta siihen hetkeen, mitä ihmiselle voi tarjota. Parantajan sisäinen näkökyky ja arviointikyky kertovat hänelle, onko ihminen valmis vastaanottamaan ja käyttämään niitä työkaluja, mitä hän tarjoaa. Onko ihminen mentaalisesti valmis kohtaamaan niitä asioita, mistä hän haluaa vapautua. Onko hän valmis menemään juurisyyhyn ja kohtaamaan ne tunnekokemukset, jotka syntyy, kun tunnetaakkaa lähdetään pintauttamaan piiloista esille ja kohdattavaksi. Se vaatii ihmisen sitoutumista prosessiin, sitoutumista omaan paranemiseen. Ennenkaikkea se vaatii vastuunottamista omasta hyvin-tai pahoinvoinnista ja omasta elämästä. Irtipäästämistä uhriroolista, toisten syyttelystä. Vastuuta isolla V:llä.

Kun siis tunnet kutsun hakeutua parantajan luo, kysy itseltäsi mitä siltä odotat. Oletko valmis niihin kotitehtäviin, mitä sinulle annetaan liittyen eheytymiseesi. Oletko valmis oppimaan rakastamaan itseäsi. Mikäli näin on, kutsu henkitasolla se parantaja elämääsi, joka on sinulle juuri se oikea tähän hetkeen. Ja hän tulee tavalla tai toisella eteesi juuri oikeana hetkenä.

-Piritta


Keskiviikko, Syyskuu 16, 2020, 17:13 | Ei kommentteja »

Elämän pyhässä rakenteessa on yhteys sinun pyhään rakenteeseesi.

Se on samaa kukkaa ja samoja koodeja, vailla erillisyyttä.
Rakkauden rakenteessa on vain pyhyys, joka on. Sama pyhyys sinun syvyydessä, josta nostat sen joka kerroksen
voimaksesi ja oppaaksesi kohti todellista itseä. Kuolemattomien hengen valojen tähtisade, joka valaisee taivaan ja maan.

Ja kristallinen maa tanssii vapauden tanssia ja se tanssii sitä nyt.
Teimme sen, voitimme itsemme harhan ja palasimme kotiin.
Päätimme sittenkin löytää yhdessä sen avaimen, joka oli käsissämme kokoajan. Päätimme nähdä totuuden kaiken takaa, alhaalta ja ylhäältä, ulkoa sisälle.

Todistimme vapauden nousun, jossa mestarit seisoivat rinnallamme kaltaisinamme. Vapaustaistelijat aseinaan totuus, vapaus ja ehdoton rakkaus.

Ja jokainen astui omaan tehtäväänsä, otti paikkansa ja teki työtä käskettyä.

Kuka käski? Sisäinen ääni, korkein itse. Ja työ tuntui hyvältä, merkityksellistä.

Se tuntui matkalta kotiin, jossa viimeiset askeleet olivat ne raskaimmat väsyn jo painaessa, mutta jatkoitte silti, loppuun saakka. Ja teitte sen, kaiken minkä vaadittiin. Ja työtä ihailtiin, upeaa eheää valoverkkoa, joka kirkkaana syttyi täyteen loistoon.
Nyt-hetkessä on kaikki. Myös se, mikä tuli valmiiksi, vaikka koet vielä tekemistä.

Teit sen upeasti,olit rohkea. Tiedä, kun kamppailet, kaikki meni niinkuin pitikin. Niinkuin se kaikki oli suunniteltu. Ja mijoonien feeniksien joukko kohosi taivaisiin, uudelleensyntymään. Tuhansien serafien joukko lauloi taivaallista lauluaan.
Maan kuoressa olleet siskot ja veljet nousivat pintaan ja heitä juhlittiin.


Ihmiset itkivät, halasivat ja kokoontuivat yhteen. Vesi kimmelsi kristallinkirkkaana ja puhtaana, Äitimaa nosti lapsensa syleilyynsä ja pyhä tuli roihusi kirkkaampana kuin koskaan.
Kaikki on valmista, kaikki on nyt.


Tunne se, koe se, aisti se kaikki kaunis, pyhässä harmoniassa kaikkeuden kanssa, joka sinä olet. Olemme. Ja ihmisolennot tulivat rakeenteessaan eheäksi, parantuivat. Haavat haihtuivat, kipu hävisi, erillisyys katosi. Pyhän sydämen kristusliekki sinkosi maahan ja taivaaseen, siskoihin ja veljiin ja sytytti rakkauden alkumeren palavaksi vedeksi. Ihminen muisti oman mestaruutensa ja harha haihtui. Jokainen muisti jälleen, sumu hälveni ja jumalainen aurinko sai täyden voimansa käyttöönsä.
Kuu tanssi auringon kanssa samalla taivaalla, kuin pyhä vihkimys.

Saman kuun ja auringon alla tuhannet pyhät liekit yhdistyivät rakkauden äärettömyyteen ja kaikki juhlivat ekstaattista hurmiota, täydellistä täyttymystä. Graalin malja oli ylitsevuotavainen ja sen valta muuttui palveluksi, ahneus antamiseksi ja kontrolli antautumiseksi. Tulimme kotiin.


Keskiviikko, Syyskuu 16, 2020, 17:07 | Ei kommentteja »

Kun nyt olette tilanteessa, jossa mieli ja sydän kamppailee, pysähdy itsesi äärelle. Kuuntele ja vastaanota, integroi ja luota. Kamppailu, jota käyt, ei ole todellinen, älä unohda sitä. Kamppailu on mentaalitasolla,mutta sinä olet kotona. Olet aina ollut ja tulet aina olemaan. Olet koti, rakkaus iankaikkinen. Kaikki, mitä vastaan kamppailet, se kaikki on vain illuusio. Mutta se on toki tärkeä opinkokemus, jos koet niin.

Kysy itseltäsi, mitä opit. Kysy kaikesta kokemastasi, mitä sinä opit. Kiitä sitten. Kiitä veljeäsi, joka sinut hylkäsi hädän hetkellä. Kiitä sisartasi, joka petti luottamuksesi. Kiitä, kiitä, kiitä. Nämä kokemukset antoivat sinulle upean kasvualustan tutkia kohtia, joihin nämä hylkäämisen kokemukset osuvat astiassasi.

Ja nyt, voisitko asettua hetkeksi itseesi. Laskeudu kollektiivisesta tietoisuuden verkosta hetkeksi omaan energiaan,kehotemppeliisi ja mielen tasolta sydämesi tietoisuuteen. Tunnustele temppelisi pyhintä, sydäntäsi. Asetu koko olemuksellasi sydämeesi ja avaa portit. Murra muurit, jotkut teistä vielä pitävät muureja yllä.
Salli sydämesi avautua, tunnetko lämmön. Tunnetko kristustulen loimuavan värähtelyn sydämessäsi. Se avaa sinun keskustasi entisestään.

Muistatko ne 13 sydämesi huonetta, joissa palaa kristustulen eri liekit. Ne muodostavat kokonaisuuden, jolloin kristusenergia on täysinäinen, eheä kokonaisuus, elävä henki sinussa.

Ensimmäisessä huoneessa palaa sininen liekki, joka on anteeksiannon liekki. Toinen huone kantaa sisällään vaaleanpunaista ystävyyden liekkiä.

Se on sisaruuden ja veljeyden liekki, sydänyhteyden liekki. Kolmas huone on puhdistautumiseen ohjaava violetti liekki. Tämä liekki puhdistaa tehokkaasti ja vie sinut värähtelyissä puhtaampiin, korkeampiin energioihin. Neljän liekki on turkoosi liekki. Turkoosin liekin olemus kuvaa vapautta. Se on sydämen vapaa virtaus, ihmisen irtipäästö kaikesta. Se on konrollista luopuminen. Vapaus on rakkautta, se on riippumatonta ja soljuvaa, se on aitoutta.

Viides liekki on purppuraliekki. Purppuraliekki on elämänvoimaa, seksuaalienergiaa. Se on tantrinen ekstaasi, joka ei pääty. Se on olemisen nautinto ja mielihyvää elämästä. Kuudes liekki on valkoinen kristalliliekki. Se on viattomuuden tuoja,
uuden olemuksen synnyttäjä. Se on samalla kuolema ja syntyminen hengeksi.

Se on yhdistymistä luojaan, itseesi. Se on olemuksen kristalloituminen.

Seitsemäs liekki on vihreä liekki. Vihreä liekki on puhdasta ilon värähtelyä.

Se on lapsenkaltaista iloa puhtaimmillaan. Se on iloa olemisesta, elämästä, hengityksestä. Se on iloa ilon kokemisesta.

Kahdeksas liekki on indigoliekki. Tämä liekki kuvaa sielun pimeää yötä.


Se kuljettaa sinut omiin kipukohtiin, pelkoihin, varjoihin. Se ei jätä mitään näyttämättä. Indigoliekki tuo sinulle nähtäväksi ja koettavaksi syvimmät pimeimmät kolkkasi. Tämä kohta vaatii sinulta antautumista. Se on initiaatio, jonka voit kohdata vain uskaltamalla tuohon tuleen. Yhdeksäs liekki on tulenpunainen. Tämä liekki on intohimon liekki. Se on elämä itse, kristuksen veri, elämän eliksiiri. Se muuntaa suonissasi virtaavan veren elinvoimaksi, se herättää sinut henkiin.

Tämä liekki on myös rohkeuden liekki ja se kysyy, uskallatko elää intohimoisesti. Kymmenes liekki on kultainen. Tämä liekki on koodattu korkeammalla tiedolla ja viisaudella. Se avaa sinussa sellaisia tietoisuuspaketteja, joita et tiennyt kantavasikaan. Tämä liekki muuntaa sinun tietoisuuttasi, se laajentaa ja tulet lähemmäksi todellista olemustasi. Yhdestoista liekki on mustavalkohopea.

Tämä on harmonian liekki. Kun astut tähän liekkiin, koko järjestelmäsi tasapainotetaan. Maskuliini- ja feminiinienergiasi palautuvat oletusasetuksiin ja vähitellen prosessin omaisesti tulet balanssiin kaikilla osa-alueilla. Suhteesi vanhempiisi ja nainen-mies-rooleihin voi muuttua perustavanlaatuisesti maallisesta taivaalliseksi. Kahdestoista liekki on muuntautuva. Se muuntuu sinulle tarpeelliseksi ja siinä värähtelee uuden tietoisuuden värejä.


Voit nähdä liekissä elementit, jotka ovat täydellisessä tasapainossa. Tämä liekki on palvelemisen liekki. Se vihkii sinut uusiin tehtäviin, niihin, joita olet tullut tekemään pyyteettömästi ihmiskunnan puolesta. Se avaa sinut näkemään koko kuvan. Kolmastoista liekki on sateenkaariliekki. Tämä liekki on jumalan liekki, se on korkeimman rakkauden pyhä liekki, joka huuhtoo ihmisyyden harhat ja tuo sinut pyhään yhteyteen Luojan kanssa. Kristusvalosi aktivoituu ja integroit kaikki liekit olemukseesi. Kuolit ja synnyt Rakkaudeksi.


Nämä ovat kristustietoisuuden kolmetoista liekkiä. Voit tietoisesti kulkea yhteen sydämesi huoneeseen kerrallaan. Avaa ovi ja kulje sisään. Astu tuleen ja kuule sen viesti. Toimi ohjauksen mukaan ja anna yhdelle huoneelle ja sen energialle aikaa työstää järjestelmässäsi, ennenkuin siirryt seuraavaan huoneeseen. Kristustietoisuuden kolmetoista liekkiä muuttavat ihmisen ja elämänsä perustavanlaatuisesti. Kysy itseltäsi, oletko valmis?! Jos tunnet sydämessäsi kutsun, ole hyvä ja käy matkaan. Polkusi on siunattu ja sinua autetaan.


Rakkauden pyhässä virrassa, yhtä kanssasi, nyt ja aina. Kaikkeudessa, ykseydessä, valossa ja pimeydessä.


Jeshua ja Maria Magdalena


Keskiviikko, Syyskuu 16, 2020, 17:01 | Ei kommentteja »

Tunnen, että on istuttava koneen äärelle ja aloitettava kirjoittamaan. Mitä tulen kirjoittamaan, siitä ei vielä ole mitään tietoa. Yhdistyn korkeampaan viisauteen ja ammennan sieltä ne sanat ja värähtelyn, joka nyt haluaa tulla kauttani.

Kuvittele, että olet suuressa valkoisessa tilassa, kirkkaassa valossa. Tunnet, miten tuo valo läpäisee koko olemuksesi, tunkeutuu joka soluusi ja lopulta olet yhtä tietoisesti tuon valon kanssa. Hengität sisään kirkkautta, vapautta ja rakkautta ja olet enemmän läsnä, kuin tiesit voivasi olla. Hetken koet, että havainnoit mieltäsi, joka epäilee sinun olevasi kuollut. Se on sen viimeinen yritys päästä niskan päälle, mutta kun näet sen, sekin sulaa pois. Et ole kuollut, vaan olet enemmän elossa, kuin koskaan ennen, olet elämä itse. Tässä valossa on ihana kylpeä, lillua autuudessa. Silti, jossain kohtaa tunnet, että jotain puuttuu, olkoonkin, että olet autuudessa. Jotain silti on jäänyt huomaamatta.

Äkkiä valo himmentyy himmentymistään. Se on silti sinussa, se olet sinä. Huone pimenee. On vain pimeys, joka tuntuu tunkeutuvan tajuntaan pelottavalla intensiteetillä. Pimeys tuo mukanaan pelkoenergian, tai se ei tuo sitä, se herättää sen sinussa.

Sen, minkä luulit kohdanneesi. Tämäkö sitten on kuolema, kuolemaksi. Haluat pois. Mutta pimeys puhuu: Nautit valosta, mikset myös voisi opetella nauttimaan pimeydestä. Ainakin hyväksymään sen valon vastakappaleeksi. Eihän ying ja yangkaan olisi mitä se on, jos toinen hylkisi toista. Pimeydessä on valo ja valossa on pimeys. Jos tunnet vain valon, tunnet vain vaillinnaisen totuuden ja jos olet vain pimeydessä, puuttuu sinulta iso osa totuutta. Haluat määritellä minut, pimeyden, automaattisesti pahuudeksi, peloksi ja helvetiksi.

Onko pimeys kuitenkaan sitä? Tiedätkö pimeyden todellisen olemuksen? Se on paljon monitasoisempi, kuin voit kuvitellakkaan. Siinä on aina läsnä myös valo. Kuten sanoin, pimeys ei voi olla ilman valoa. Kun istutat siemenen multaan, siemen lähtee kasvamaan pimeässä, maan sisässä, mustassa mullassa. Se saa sieltä täydellisen kasvualustan. Samoin saa ihmistaimi äitinsä kohdussa, pimeässä ja lämpimässä turvallisen alustan kasvaa ja kehittyä. Kohtu ei silti ole pelkoa, häpeää tai erillisyyttä edustava, vaan nimenomaan uuden syntymän, luovuuden ja korkean rakkauden keskus. Portaali toisiin todellisuuksiin, yhteys kosmisen Äidin kohtuun. Miten sitten ihminen, joka on kulkenut matkan pimeydestä valoon tuskallisen ja piinaavan raastavan elämänpolun kautta. Osaisiko hän arvostaa ja tunnistaa valon ilman pimeyttä. Niin, pimeys on paljon muuta, kuin helvetti tai kadotus, pelko tai kauhu. Se on yö, joka antaa luoduille suojan ja rauhallisen tilan olla ja levätä. Pysähtyä, kuulostella ja kasvattaa tietoisuutta.

Täytyy tuntea pimeys, että voi tuntea valon. Kokonaisuus itsestä, sillä sinä olet kaikki. Täytyy tasapainottaa kaikki sisällään ja tehdä
se rakkauden voimalla, anteeksiannolla ja armolla. Mitään voimakkaampia työkaluja et voi saada, sillä nämä kolme supervoimaa yhdessä tekevät mahdottomasta mahdollisen. Mahdotonta ei ole, tarkoitan mielesi luomia ehdollistumia.
Rakkaus toimii alkemian tavoin, kun se todella kantaa pyytettömyyden puhdasta ja viatonta energiaa. Katso siis ulkopuolellesi ja näe sisimpäsi. Mitä näet, mitä koet,
mitä tunnet? On helppoa luisua yhä uudelleen ja uudelleen
harhaan erillisyydestä, mutta palauta itsesi aina vain sydämeesi. Sydämesi valotemppeli avautuu hyväksynnällä, laajemmalla myötätunnolla. Katso näytelmää tarkkailijan roolista.

Tiedäthän, että tämä kaikki on suunniteltu niin nerokkaasti,
että kun sinä teet sisäistä työtäsi, se vaikuttaa aina kollektiiviin
ja koko ihmiskunnan rakenteeseen. Sinä olet aina oikeassa ja sinä olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Vieläpä monessa paikassa yhtäaikaa. Itseasiassa sinä olet tuo kaikki. Ei ole mitään itsesi ulkopuolella. Se on mielelle vaikeaa todella oivaltaa, mutta
muistuta itseäsi tuosta ajatuksesta niin usein kuin on tarpeen.
Se pimeys, jonka tuomitset ulkopuolellasi, on sisäpuolellasi.
Se valo, jonka näet toisissa, on sinussa. Rakkaus on kaiken yhdistävä liima.


Tiistai, Syyskuu 8, 2020, 18:13 | Ei kommentteja »

Haluan muistuttaa sinua siitä, että se mihin keskityt, sille annat energiaasi. Tämä on ystävällinen muistutus, sillä moni helposti harhautuu polultansa ja ennen kaikkea omasta sydämestä. Se on se paikka, missä kaikki tulee suodattaa, oma sydän. Pyyteetön rakkaus ravitsee ja tukee sinua polullasi.

Maailmassa on hyvin paljon verhottuja totuuksia, salailuja ja manipulaatiota ja nämä kaikki tulevat paljastumaan, kaikelle kansalle. Silloin on ehdottoman tärkeää pysyä rakkaudessa ja muistaa suuri suunnitelma. Kun näitä paljastuksia tuodaan, sen sijaan että se lamauttaisi tai järkyttäisi, olkaa kiitollisia. Kaikki mikä ei ole valosta ja pyyteettömästä rakkaudesta, tulee paljastumaan. Uudessa maassa toimii uuden maan lait. Ja ne ei milloinkaan ole erillisyyttä ja pelkoa, ne ei ole milloinkaan salailua ja manipulointia. Hyvin, hyvin isot muutosenergiat tekevät työtään isoissa valtarakennelmissa ja voitte vain katsella, kuinka kaaosenergian jälkeen koittaa jälleen uusi aamu, uusi auringonnousu.

Vielä muistutus siitä, että joillekkin henkilökohtaisessa elämässä voi tulla isoja mullistuksia, kun lähes kaikki, mihin on uskonut paljastuu valheelliseksi. Tämä ei toki koe koske lähellekkään kaikkia, mutta osalle tämä on hyvinkin totta. Muistakaa myötätunto, muistakaa pyyteetön rakkaus ja muistakaa antaa tukea ja turvaa heille, jotka sitä tarvitsee. Nyt ei enää ketään tulee jättää yksin oman onnensa nojaan.

Maassa valta vaihtuu: pelosta rakkauteen. Maa tarvitsee jokaisen ja massaheräämisiä tulee vielä enenevissä määrin. Kollektiivin kannalta jokainen herännyt on valtavan tärkeässä roolissa. Sillä kun todellinen valta vaihtuu, on hyvä ottaa jokaista käsistä kiinni ja kulkea yhdessä. Nimenomaan YHDESSÄ, rakkaudessa ja syvässä ymmärryksessä. Tukea ja auttaa niitäkin, jotka eivät tiedä mitä tapahtuu, mutta pelkäävät ja ovat kaaoksessa. Kaikki on täydellisesti aikataulussa ja suuri suunnitelma koskettaa jokaista, osa jää ja osa lähtee. Joka tapauksessa sydäntietoisuus on nyt se, minkä kautta toimet kannattaa suodattaa, oikeastaan ihan kaikki sydämen kautta. Siellä asuu todellinen voima, viisaus ja erottelukyky. Olette siunatut valosta.


Tiistai, Syyskuu 8, 2020, 18:08 | Ei kommentteja »

Parantajan sydän on laaja ja avara. Sinne mahtuu jokainen, pyyteettömän rakkauden hoivaan. Parantajan aura on myös laaja ja avara, se vetää puoleensa ollessaan täynnä myötätuntoa, armoa ja eheyttävää ja hyväksyvää läsnäoloa. Tunnet parantajan läsnäollessa syvää rauhaa, tai levottomuutta, sillä energia riisuu sinut naamioista. Tunnet armon, muttet ole varma, ylettyykö se sinuun. Anteeksiannon ja hyväksynnän energian läsnäollessa voit tuntea myös, kuinka padotut kyynelvirtasi aukeaa katsekontaktista, joka viestii sinulle: näen sinut ja rakastan sinua pyyteettömästi. Sinä olet minä ja minä olen sinä. Parantaja tuntee syvää halua toimia koko ihmiskunnan hyväksi ja auttaa parhaan kykynsä mukaan myös äitimaata. Parantaja vie tietoisuuden valoa myös niihin pimeimpiin, unohdettuihin paikkoihin. Hän toimii useilla eri tasoilla ja on vihkiytynyt tehtäväänsä lukuisien inkarnaatioiden kautta. Hän ei korota itseään, vaan tietää toimivansa omassa sieluntehtävässään Jumalallisen parantavan valon kanavana. Parantaja on myös triggeröijä, joka nostattaa pintaasi kaikki ne pelot, mitkä sinussa asuu. Mutta hän osaa lukea sinua ja tekee sen juuri niin lempeän lujasti, kuin sinä pystyt vastaanottamaan. Parantajalle on helppo avautua ja usein hän kuuleekin, kuinka ihmeellistä, miten toinen avautuikin vieraalle ihmiselle näin aroista asioista. Ja toisinaan, nämä arat asiat alkavat ”kuin sattuman kaupalla” eheytymään. Parantajan rukous ylettyy koko ihmiskuntaan, kaikkiin yhteiskuntaluokkiin ja maailman kolkkiin. Toisinaan ja melkolailla jatkuvasti parantaja työskentelee 24/7 tehden töitä kaikkien hyväksi, ottamatta kunniaa tehtävästä, jonka hän on vastaanottanut. Hän on vain ajatuksen päässä ja jos pyydät hänen sielultaan itsellesi hoitoa/parannusta, sen saat. Parantaja ei ole kuitenkaan parempi, arvokkaampi tai mahtavampi yli-ihminen kuin kukaan muukaan, vaan hänkin on alati kehittyvä, oppiva ja laajentuva ja opiskelemassa ihmisyyden saloja. Niinkuin jokainen ihminen, myös parantaja on erehtyväinen ja hän osaa katsoa itseä peiliin. Hän kysyy itseltään: ”mitä minun tulisi tästä oppia ja mitä minulle halutaan nyt näyttää”. Ennenkuin parantaja on omassa voimassaan, hän vetää puoleensa ihmisiä, jotka haastavat voimaan ja pois liiasta kiltteydestä ja asettamaan rajat. Kun nämä opit on sisäistetty, voima kasvaa ja valo tulvii yhä voimakkaammin. Parantajan sydän sykkii oikeudenmukaisuudelle, luottamukselle jumalaisesta järjestyksestä, ihmisen vapaalle tahdolle(siksi hän lausuu sanat: jokaisen korkeimmaksi parhaaksi), kaiken elollisen ja olevaisen kunnioitukselle ja äitimaan vaalimiselle. Parantajan sydän sykkii rinnassamme. Kirjoittanut: Piritta.S