Sunnuntai, Toukokuu 9, 2021, 07:47

Mikäs se parantajan tehtävä oikein on? Voinko mennä vain hänen luokseen ja hän kuin nappia painamalla ottaa kipuni ja kärsimykseni pois?!

Parantajan tehtäviin kuuluu auttaa sinua auttamaan itseäsi. Herättää sisäinen parantajasi ja löytää syy-seuraus-yhteydet. Jokainen kipu, kolotus, tunnetaakka, sairaus on opettamassa jotain ja mitä hyötyisit siitä, jos nuo kivut vain katoaisi ja ne tärkeät opit jäisi oppimatta.

Ei ole kenenkään edun mukaista viedä toisen oppiläksyjä pois, siinä tehdään enemmän haittaa kuin hyötyä.

Parantaja siis auttaa sinua näkemään kipusi syyn, kärsimyksesi alkulähteen. Hän opastaa kuuntelemaan sisintäsi, kohtaamaan varjosi. Parantaja auttaa alulle prosessin, jonka tarkoitus on kytkeytyä sisäiseen parantajaasi ja oppia kuuntelemaan ja tuntemaan itseäsi syvemmiltä tasoilta, jotta voit parantaa itsesi. Parantaja voi myös triggeröidä sinua vastauksillaan ja metodeillaan, sillä jos lähdit hakemaan valmista parannusta ilman, että sinun itse tarvisi tehdä mitään, voi pettymys olla suuri. Tämä lieneekin iso syy siihen, miksi parantajia on parjattu ja parjataan yhä huijareiksi.

Jokaisella ihmisellä on oma käsityksensä parantajista ja parantamisesta. Parantajia on yhtä monenlaisia kuin on ihmisiäkin. Meissä jokaisessa on sisäinen parantaja ja jokaisella on kyky ja viisaus lopulta parantaa itsensä. Jos ihminen ohjautuu paranemisen polulle, hänelle tuodaan erilaisia työkaluja ja myös hyvin moni ohjautuu jossain vaiheessa parantajan pakeille.

Parantaja voi myös kieltäytyä tarjoamasta apua, sillä joskus se on parasta siihen hetkeen, mitä ihmiselle voi tarjota. Parantajan sisäinen näkökyky ja arviointikyky kertovat hänelle, onko ihminen valmis vastaanottamaan ja käyttämään niitä työkaluja, mitä hän tarjoaa. Onko ihminen mentaalisesti valmis kohtaamaan niitä asioita, mistä hän haluaa vapautua. Onko hän valmis menemään juurisyyhyn ja kohtaamaan ne tunnekokemukset, jotka syntyy, kun tunnetaakkaa lähdetään pintauttamaan piiloista esille ja kohdattavaksi. Se vaatii ihmisen sitoutumista prosessiin, sitoutumista omaan paranemiseen. Ennenkaikkea se vaatii vastuunottamista omasta hyvin-tai pahoinvoinnista ja omasta elämästä. Irtipäästämistä uhriroolista, toisten syyttelystä. Vastuuta isolla V:llä.

Kun siis tunnet kutsun hakeutua parantajan luo, kysy itseltäsi mitä siltä odotat. Oletko valmis niihin kotitehtäviin, mitä sinulle annetaan liittyen eheytymiseesi. Oletko valmis oppimaan rakastamaan itseäsi. Mikäli näin on, kutsu henkitasolla se parantaja elämääsi, joka on sinulle juuri se oikea tähän hetkeen. Ja hän tulee tavalla tai toisella eteesi juuri oikeana hetkenä.

-Piritta


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät