Keskiviikko, Syyskuu 16, 2020, 17:07

Kun nyt olette tilanteessa, jossa mieli ja sydän kamppailee, pysähdy itsesi äärelle. Kuuntele ja vastaanota, integroi ja luota. Kamppailu, jota käyt, ei ole todellinen, älä unohda sitä. Kamppailu on mentaalitasolla,mutta sinä olet kotona. Olet aina ollut ja tulet aina olemaan. Olet koti, rakkaus iankaikkinen. Kaikki, mitä vastaan kamppailet, se kaikki on vain illuusio. Mutta se on toki tärkeä opinkokemus, jos koet niin.

Kysy itseltäsi, mitä opit. Kysy kaikesta kokemastasi, mitä sinä opit. Kiitä sitten. Kiitä veljeäsi, joka sinut hylkäsi hädän hetkellä. Kiitä sisartasi, joka petti luottamuksesi. Kiitä, kiitä, kiitä. Nämä kokemukset antoivat sinulle upean kasvualustan tutkia kohtia, joihin nämä hylkäämisen kokemukset osuvat astiassasi.

Ja nyt, voisitko asettua hetkeksi itseesi. Laskeudu kollektiivisesta tietoisuuden verkosta hetkeksi omaan energiaan,kehotemppeliisi ja mielen tasolta sydämesi tietoisuuteen. Tunnustele temppelisi pyhintä, sydäntäsi. Asetu koko olemuksellasi sydämeesi ja avaa portit. Murra muurit, jotkut teistä vielä pitävät muureja yllä.
Salli sydämesi avautua, tunnetko lämmön. Tunnetko kristustulen loimuavan värähtelyn sydämessäsi. Se avaa sinun keskustasi entisestään.

Muistatko ne 13 sydämesi huonetta, joissa palaa kristustulen eri liekit. Ne muodostavat kokonaisuuden, jolloin kristusenergia on täysinäinen, eheä kokonaisuus, elävä henki sinussa.

Ensimmäisessä huoneessa palaa sininen liekki, joka on anteeksiannon liekki. Toinen huone kantaa sisällään vaaleanpunaista ystävyyden liekkiä.

Se on sisaruuden ja veljeyden liekki, sydänyhteyden liekki. Kolmas huone on puhdistautumiseen ohjaava violetti liekki. Tämä liekki puhdistaa tehokkaasti ja vie sinut värähtelyissä puhtaampiin, korkeampiin energioihin. Neljän liekki on turkoosi liekki. Turkoosin liekin olemus kuvaa vapautta. Se on sydämen vapaa virtaus, ihmisen irtipäästö kaikesta. Se on konrollista luopuminen. Vapaus on rakkautta, se on riippumatonta ja soljuvaa, se on aitoutta.

Viides liekki on purppuraliekki. Purppuraliekki on elämänvoimaa, seksuaalienergiaa. Se on tantrinen ekstaasi, joka ei pääty. Se on olemisen nautinto ja mielihyvää elämästä. Kuudes liekki on valkoinen kristalliliekki. Se on viattomuuden tuoja,
uuden olemuksen synnyttäjä. Se on samalla kuolema ja syntyminen hengeksi.

Se on yhdistymistä luojaan, itseesi. Se on olemuksen kristalloituminen.

Seitsemäs liekki on vihreä liekki. Vihreä liekki on puhdasta ilon värähtelyä.

Se on lapsenkaltaista iloa puhtaimmillaan. Se on iloa olemisesta, elämästä, hengityksestä. Se on iloa ilon kokemisesta.

Kahdeksas liekki on indigoliekki. Tämä liekki kuvaa sielun pimeää yötä.


Se kuljettaa sinut omiin kipukohtiin, pelkoihin, varjoihin. Se ei jätä mitään näyttämättä. Indigoliekki tuo sinulle nähtäväksi ja koettavaksi syvimmät pimeimmät kolkkasi. Tämä kohta vaatii sinulta antautumista. Se on initiaatio, jonka voit kohdata vain uskaltamalla tuohon tuleen. Yhdeksäs liekki on tulenpunainen. Tämä liekki on intohimon liekki. Se on elämä itse, kristuksen veri, elämän eliksiiri. Se muuntaa suonissasi virtaavan veren elinvoimaksi, se herättää sinut henkiin.

Tämä liekki on myös rohkeuden liekki ja se kysyy, uskallatko elää intohimoisesti. Kymmenes liekki on kultainen. Tämä liekki on koodattu korkeammalla tiedolla ja viisaudella. Se avaa sinussa sellaisia tietoisuuspaketteja, joita et tiennyt kantavasikaan. Tämä liekki muuntaa sinun tietoisuuttasi, se laajentaa ja tulet lähemmäksi todellista olemustasi. Yhdestoista liekki on mustavalkohopea.

Tämä on harmonian liekki. Kun astut tähän liekkiin, koko järjestelmäsi tasapainotetaan. Maskuliini- ja feminiinienergiasi palautuvat oletusasetuksiin ja vähitellen prosessin omaisesti tulet balanssiin kaikilla osa-alueilla. Suhteesi vanhempiisi ja nainen-mies-rooleihin voi muuttua perustavanlaatuisesti maallisesta taivaalliseksi. Kahdestoista liekki on muuntautuva. Se muuntuu sinulle tarpeelliseksi ja siinä värähtelee uuden tietoisuuden värejä.


Voit nähdä liekissä elementit, jotka ovat täydellisessä tasapainossa. Tämä liekki on palvelemisen liekki. Se vihkii sinut uusiin tehtäviin, niihin, joita olet tullut tekemään pyyteettömästi ihmiskunnan puolesta. Se avaa sinut näkemään koko kuvan. Kolmastoista liekki on sateenkaariliekki. Tämä liekki on jumalan liekki, se on korkeimman rakkauden pyhä liekki, joka huuhtoo ihmisyyden harhat ja tuo sinut pyhään yhteyteen Luojan kanssa. Kristusvalosi aktivoituu ja integroit kaikki liekit olemukseesi. Kuolit ja synnyt Rakkaudeksi.


Nämä ovat kristustietoisuuden kolmetoista liekkiä. Voit tietoisesti kulkea yhteen sydämesi huoneeseen kerrallaan. Avaa ovi ja kulje sisään. Astu tuleen ja kuule sen viesti. Toimi ohjauksen mukaan ja anna yhdelle huoneelle ja sen energialle aikaa työstää järjestelmässäsi, ennenkuin siirryt seuraavaan huoneeseen. Kristustietoisuuden kolmetoista liekkiä muuttavat ihmisen ja elämänsä perustavanlaatuisesti. Kysy itseltäsi, oletko valmis?! Jos tunnet sydämessäsi kutsun, ole hyvä ja käy matkaan. Polkusi on siunattu ja sinua autetaan.


Rakkauden pyhässä virrassa, yhtä kanssasi, nyt ja aina. Kaikkeudessa, ykseydessä, valossa ja pimeydessä.


Jeshua ja Maria Magdalena


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät