Tiistai, Syyskuu 8, 2020, 18:13

Haluan muistuttaa sinua siitä, että se mihin keskityt, sille annat energiaasi. Tämä on ystävällinen muistutus, sillä moni helposti harhautuu polultansa ja ennen kaikkea omasta sydämestä. Se on se paikka, missä kaikki tulee suodattaa, oma sydän. Pyyteetön rakkaus ravitsee ja tukee sinua polullasi.

Maailmassa on hyvin paljon verhottuja totuuksia, salailuja ja manipulaatiota ja nämä kaikki tulevat paljastumaan, kaikelle kansalle. Silloin on ehdottoman tärkeää pysyä rakkaudessa ja muistaa suuri suunnitelma. Kun näitä paljastuksia tuodaan, sen sijaan että se lamauttaisi tai järkyttäisi, olkaa kiitollisia. Kaikki mikä ei ole valosta ja pyyteettömästä rakkaudesta, tulee paljastumaan. Uudessa maassa toimii uuden maan lait. Ja ne ei milloinkaan ole erillisyyttä ja pelkoa, ne ei ole milloinkaan salailua ja manipulointia. Hyvin, hyvin isot muutosenergiat tekevät työtään isoissa valtarakennelmissa ja voitte vain katsella, kuinka kaaosenergian jälkeen koittaa jälleen uusi aamu, uusi auringonnousu.

Vielä muistutus siitä, että joillekkin henkilökohtaisessa elämässä voi tulla isoja mullistuksia, kun lähes kaikki, mihin on uskonut paljastuu valheelliseksi. Tämä ei toki koe koske lähellekkään kaikkia, mutta osalle tämä on hyvinkin totta. Muistakaa myötätunto, muistakaa pyyteetön rakkaus ja muistakaa antaa tukea ja turvaa heille, jotka sitä tarvitsee. Nyt ei enää ketään tulee jättää yksin oman onnensa nojaan.

Maassa valta vaihtuu: pelosta rakkauteen. Maa tarvitsee jokaisen ja massaheräämisiä tulee vielä enenevissä määrin. Kollektiivin kannalta jokainen herännyt on valtavan tärkeässä roolissa. Sillä kun todellinen valta vaihtuu, on hyvä ottaa jokaista käsistä kiinni ja kulkea yhdessä. Nimenomaan YHDESSÄ, rakkaudessa ja syvässä ymmärryksessä. Tukea ja auttaa niitäkin, jotka eivät tiedä mitä tapahtuu, mutta pelkäävät ja ovat kaaoksessa. Kaikki on täydellisesti aikataulussa ja suuri suunnitelma koskettaa jokaista, osa jää ja osa lähtee. Joka tapauksessa sydäntietoisuus on nyt se, minkä kautta toimet kannattaa suodattaa, oikeastaan ihan kaikki sydämen kautta. Siellä asuu todellinen voima, viisaus ja erottelukyky. Olette siunatut valosta.


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät